Pyörällä pääsee myös isommissa kaupungeissa, näköjään.

» Posted by on elo 12, 2013

Pyörällä pääsee myös isommissa kaupungeissa, näköjään.

Tutustu ihmeessä! Archie Gone Lebanon kirjoitti Momondon tekemästä infograafista http://archiegonelebanon.pallontallaajat.net/2013/07/30/pyoralla-metropolissa/, jossa kerrotaan julkisista vuokrapyöräverkostoista Eurooppalaisissa suurkaupungeissa.

„Sain yhteydenoton Wingosta ja he halusivat jakaa teidän lukijoiden kanssa alla olevan graafin, jossa on melko selkeästi kerrottu kaupunkipyöräilymahdollisuuksista Lontoossa, Pariisissa, Berliinissä, Amsterdamissa ja Nizzassa. Jos kaupunkipyöräily siis vähänkään houkuttaa noissa edellä mainituissa kaupungeissa, kannattaa faktat tsekata tuosta alla olevasta infograafista. (Ja varoitus: se on ihan hillittömän pitkä!)“

Momondon infograaffi, jossa paljon hyviä vinkkejä.

Kaupunki Pyöräillen Monondo

Be Sociable, Share!