Korpilahti- Katso Forecan säätila tänään

» Posted by on maalis 7, 2013

Korpilahti- Katso Forecan säätila tänään

Korpilahti on Keski-Suomen komea kunta, jonka uhkea Päijänne halkoo maa- ja vespuoleen. Maa- ja vespuolta yhdistää Kärkistensalmen silta – nähtävyys itsessään. Sillalta avautuva näkymä tarjoaa ensikosketuksen korpilahtelaisen luonnon koko komeuteen, mutta kannattaa tutustua tarkemminkin, mitä saarien, niemenkärkien ja mahtavien vaarojen takaa löytyy.

Korpilahden jylhän kauneuden voit kokea vaikkapa kiipeämällä Päijänteestä kohoavalle Vaarunvuorelle, joka on luonnonarvojensa monimuotoisuuden puolesta arvokkainta aluetta Keski-Suomessa. Kauneutta arvostavan matkailijan kannattaa tutustua myös Korpilahden keskustaajamaan ja satamaan, jotka ovat matkan varrella – matkasitpa 9-tietä tai Päijännettä myöten. Kirkonmäeltä satamaan avautuva näkymä on valittu valtakunnallisesti arvokkaaksi kulttuurimaisemaksi. Satamassa kauneuden lisäksi on tarjolla erinomaisia palveluja matkailuinfoineen.

Tervetuloa siis ihastumaan komeaan Korpilahteen.

Be Sociable, Share!