Kunnan tonttihinnat tarkistettiin

» Posted by on tammi 28, 2013

Kunnan tonttihinnat tarkistettiin

Valtuusto hyväksyi kunnanhallituksen esityksen mukaiset tonttihinnat Kotamäkeen, Tissolanmäkeen, Vesitorninmäkeen, Vanhainkodinmäelle, Pukkalaan, Pukka-ahoon ja Metsä-Kalmariin. Kyseessä on kaava-alueiden muutamat yksittäiset tontit, joita kaupataan alueesta riippuen. Tonttien puusto sisältyy hintoihin lukuunottamatta Pukka-ahoa ja Metsä-Kalmaria, joiden tonteilta puustosta peritään käypä hinta.

Kesäkorpilahtelaiset tietävät, että Suomen kesä on liian lyhyt. Siksi kannattaakin valita kaikki neljä vuodenaikaa ja kotikunta Korpilahti, mikä merkitsee A-luokan asumista ja edullisia harrastusmahdollisuuksia koko perheelle.

Kunnan tonttivaranto painottuu valtatie 9:n pohjoispuolelle, missä on vapaita rakennuspaikkoja Tissolanmäessä, Kotamäessä ja Vesitorninmäellä. Etelämpänä tuikkii yksityisomistuksessa oleva Päijänteen Tähtirinne, joka tarjoaa rajatonta katseluaikaa Päijänteelle. Jo asuinaluiden nimet paljastavat, ettei luvassa ole latteuksia.

Myös keskustan ulkopuolella – Korpilahden elävissä kylissä – on houkuttelevaa ja runsasta tonttitarjontaa. Skaala yltää mummonmökistä yleiskaavoitettuun Kärkistensalmen etelärantaan.

Be Sociable, Share!